Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Joy!

Boven, Joyce van

Prijs: € 15,-
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 0680596925934
Auteur(s) : Boven, Joyce van
Verschenen : November 2017
Conditie : Nieuw
Beschrijving

Eindelijk is het dan zover! Mijn debuutalbum Joy! komt uit.

Vreugde is de Nederlandse vertaling van de titel van het album en dat is wat ik ook over wil brengen. De vreugde die God ons in voor en tegenspoed heeft geschonken.

Ik wil mensen meenemen in mijn teksten en muziek en de emoties die ik voel bij de liedjes over brengen naar de luisteraar. De door mijn man en mij geschreven teksten komen voort uit eigen ervaringen en verlangens. Hierdoor is het een puur en oprecht geheel geworden.
We hebben ruimte willen laten voor persoonlijke invulling van de luisteraar. Ik hoop dat deze dan ook herkenning vindt in de muziek, er steun uit kan halen maar ook geprikkeld wordt door de thema's die we aanhalen.

Het album gaat over vreugde maar ook over gevoelens zoals verdriet, vragen en de onmacht die je kan voelen in het leven. Centraal hierin staat dat God ook bij die gevoelens is en ons leidt.

De tien Engelstalige nummers die het album bevat hebben een heel eigen stijl en gaan van prachtig gevoelige ballads naar eigentijdse up tempo aanbiddingsliederen wat het geheel tot een heel veelzijdig en gebalanceerd album maakt.

Velden met een * zijn verplicht