Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Smileydjes

Mannah, Elise

Prijs: € 9,95
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 5061280113410
Auteur(s) : Mannah, Elise
Verschenen : Januari 2018
Conditie : Nieuw
Beschrijving

Wanneer maak je nou eens een kinder-cd?' Die vraag is de al heel vaak gesteld aan Elise. En nu is het dan zover! Nadat veel van haar kinderliedjes de afgelopen jaren verschenen zijn op cd's van Oke4kids, Opwekking en de Kidscrew is het nu eindelijk tijd voor een eigen album voor kinderen: Smileydjes!

Op de cd staan maar liefst 18 frisse liedjes. Vooral nieuwe liedjes, maar ook een aantal bekende liedjes van Elise in een nieuw jasje. Bijvoorbeeld het lied 'Compliment', dat op veel scholen regelmatig door de lokalen schalt. Maar ook het lied 'Hatsjie', over pesten, dat Elise in haar tijd als juf vaak zong met de kinderen. Bij het ene liedje past een blije smiley, bij het andere een verdrietige. Zo gaat het lied 'Dictee'over het gemis van iemand die overleden is. Het liedje 'Gefeliciteerd' viert juist het leven.

Diverse thema's komen voorbij. Van onzekerheid en lelijke woorden die pijn doen tot een mooie tekening maken en lekker buiten spelen. Van elkaar helpen tot verliefd zijn. Door alles heen klinkt Gods liefde en de verwondering over hoe mooi Hij alles gemaakt heeft: 'God is een kunstenaar'!

 1. Gefeliciteerd
 2. God is een kunstenaar
 3. Niet eerlijk
 4. Eruit
 5. Mes en vorken-lied
 6. Hatsjie!
 7. Altijd maar beter
 8. Verliefd
 9. Za lik het anders even voor je doen?
 10. Pttk
 11. Kerstengel
 12. Cadeau
 13. Dictee
 14. Waarom?
 15. Topsport
 16. Welkom
 17. Au
 18. Compliment
Velden met een * zijn verplicht