Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Het laatste woord

Teijlingen, Theo van

Prijs: € 14,95
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 5061446410551
Auteur(s) : Teijlingen, Theo van
Verschenen : November 2014
Conditie : Nieuw
Beschrijving

Al bijna 40 jaar maakt hij liedjes, reist hij rond in zalen, zaaltjes, kerken, woonkamers en andere oorden waar mensen willen luisteren…troubadour Theo van Teijlingen heeft zijn nieuwe album “Het laatste Woord...” gevuld met een rijk gevuld repertoire van zijn liedjes.

Op deze 4e CD is hij nog meer kwetsbaar, zo lijkt het. Liederen die terug gaan naar de kern, het laatste woord... de liefde. Of het nu een nieuwe relatie is van een vriend na een scheiding, zijn eigen bruiloftslied, een lied over een gehandicapt kind, een observatie van onze schijnbaar grenzeloze maatschappij of een bermrouwmonument langs een provinciale weg... En toch klinkt er steeds naast de weemoed ook de hoop. En dat is een boodschap die Theo graag door wil geven aan mensen. Hoe je ook in het leven in het staat, dat de liefde uiteindelijk zal overwinnen, maar niet op een goedkope manier.
Maar liefst 16 liederen en twee instrumentaaltjes het laatste woord... is er nog niet over gezegd. Theo van Teijlingen toont hier dat de troubadour iemand van alle tijden is: liederen ter inspiratie, bemoediging en “lering en de vermaak...!” voor wie maar horen wil...

Velden met een * zijn verplicht