Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

JE BENT BEGAAFD

gaven van de Geest je identiteit je roeping en bestemming. Met gaventest

Dijkstra-A, N.

Prijs: € 14,99
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789023913481
ISBN : 9023913485
Auteur(s) : Dijkstra-A, N.
Taal : Nederlands
Onderwerp : Pastoraat
Uitgever : VBK Media
Verschenen : April 2013
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 70
Afmetingen : 240 x 160 x 5 mm
Gewicht : 159 gram
Beschrijving

Jongeren zijn op zoek naar hun identiteit. Die identiteit heeft te maken met het 'nest' waar ze uit komen: het ouderlijk huis, de omgeving, de gemeente, de manier waarop ze opgroeien. Identiteit heeft ook met de Schepper te maken. Van Hem ontvangen we gaven en mogelijkheden. Wanneer het gaat over de gaven van de Geest is de vraag al snel: welke zijn dat en welke gaven heb ik?
Je bent begaafd is een werk- en gespreksboek voor jongeren. Het is een bewerking van Verscheidenheid van gaven, dat dezelfde thematiek behandelt, toegespitst op volwassenen. Wat zijn jouw gaven en hoe kun je die inzetten in de gemeente en daarbuiten? Om daar achter te komen, is in het boek als hulpmiddel een uitgebreide gaventest opgenomen. Aan de orde komen achtereenvolgens: Je bent uniek – verbondenheid met anderen – interesses – gaven / gaventest – stijl van werken – leven uit de Bron.

Je bent begaafd is individueel te lezen, in te vullen en te overdenken. Maar beter en leuker is het met een groep te doen, zodat jongeren er ook over kunnen doorpraten en zo met elkaar ontdekken wat hun plek kan zijn.

Velden met een * zijn verplicht