Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Genezing en bevrijding

Horrobin, P.

Prijs: € 34,50
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789023920441
Auteur(s) : Horrobin, P.
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Uitgever : Boekencentrum
Verschenen : Juli 2011
Uitvoering : Gebonden
Conditie : Nieuw
Pagina's : 580
Beschrijving

Bijbelse principes en de praktijk.

Ingeleid door dr. M.J. Paul

Dit handboek over bevrijdingspastoraat in de christelijke gemeente biedt een goed overzicht van dit actuele thema: bijbelse gegevens, historische lijnen en praktische informatie. Ook in Nederlandse kerken klinkt steeds vaker de roep om bevrijding van occulte machten. Hoe kan dit op een verantwoorde manier, zonder in extremen te vervallen?

De Engelsman Peter Horrobin houdt zich al jaren bezig met bevrijdingspastoraat en schreef een evenwichtig standaardwerk over dit onderwerp. De auteur bespreekt het bijbelse mensbeeld en onderzoekt de bijbelgedeelten die betrekking hebben op 'bezetenheid' in allerlei gradaties. Wat hebben zij ons westerlingen te zeggen over het werk van bevrijding? Hoe kunnen demonische machten ons leven beïnvloeden?
In het tweede deel van het boek beschrijft Horrobin allerlei praktijksituaties, waarbij hij ook zijn eigen leerproces betrekt.

Dr. M.J. Paul houdt zich in Nederland al geruime tijd bezig met het onderwerp genezing en is auteur van onder meer het boek 'Vergeving en genezing'. Hij schreef een uitvoerige inleiding voor deze uitgave.

Velden met een * zijn verplicht