Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Ja, ik geloof

cursus voor belijdeniscatechese

Dusseldorp, Kees van

Prijs: € 15,99
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789023970170
Auteur(s) : Dusseldorp, Kees van
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Uitgever : Boekencentrum
Verschenen : Juni 2015
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 96
Afmetingen : 215 x 135 x 9 mm
Gewicht : 147 gram
Beschrijving

Voor jongeren die Jezus willen volgen en daarvan in het openbaar belijdenis willen doen biedt deze cursus een goede voorbereiding. Persoonlijke en inhoudelijke thema's komen aan de orde. En daarbij krijgen vragen van de jongeren alle voorrang!

Ja, ik geloof is een beknopte cursus voor een jaar belijdeniscatechisatie. Er is aandacht voor groei van persoonlijk geloof, meer inzicht in de bijbelse leer en oriëntatie op het lidmaatschap als belijdend lid van de kerk. Voor deze cursus is een doordachte opzet gekozen: Jezus Christus volgen, God de Vader kennen en door de Geest leven. Overzichtelijk wordt de inhoud op een rijtje gezet. De vragen van belijdeniscatechisanten hebben voorrang. En als ze geen vragen meer hebben, brengen boeiende opdrachten ze met elkaar in gesprek. De cursus stimuleert de groei van prille christenen tot bewuste leerlingen van Christus, die met gezond Godsbesef zich laten leiden door de Heilige Geest.

Dr. Kees van Dusseldorp is predikant bij de Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) te Schildwolde. Daarnaast is hij docent homiletiek (preekkunde) aan de Theologische Universiteit te Kampen.

Velden met een * zijn verplicht