Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Nobel hart

Mason, Susan Anne

Nobel hart
Je bespaart -9%
Aanbieding: € 25,-
Prijs: € 22,99Je bespaart -9%
Voorraad#stock_type# onbekend
Ook verkrijgbaar als:
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789029726603
Auteur(s) : Mason, Susan Anne
Taal : Nederlands
Onderwerp : Historische roman (populair)
Reeks : De family O'Leary (2)
Uitgever : Voorhoeve
Verschenen : Juni 2017
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 400
Afmetingen : 215 x 140 x 32 mm
Gewicht : 518 gram
Beschrijving

De historische familieroman 'Nobel hart' van Susan Anne Mason is deel 2 in een serie over de Ierse immigrantenfamilie O'Leary en het los te lezen vervolg op 'Boerendochters'.

Maggie Montgomery's wens om Amerika te zien, gaat eindelijk uitkomen. Ze gaat een bezoek brengen aan haar broer Rylan en zijn vrouw Colleen. Ze hoopt dat ze in Amerika kan blijven en daar haar geluk en liefde zal vinden. Eenmaal aangekomen ontmoet ze een intrigerende jongeman die die droom misschien wel kan waarmaken. Pas als haar broer haar gebiedt bij Adam O'Leary uit de buurt te blijven, beseft Maggie dat de man Colleens broer is die net uit de gevangenis komt.

Adam O'Leary heeft zich altijd het zwarte schaap van de familie gevoeld en zijn tijd in de gevangenis heeft dat idee alleen maar versterkt. Alles wat hij nu wil is het goed maken met zijn familie. Hij had nooit gedacht dat hij ondertussen liefde zou vinden.

Ondanks wanhopige pogingen om hen uit elkaar te houden, krijgen de twee een band die niemand nog kan breken. Maar is Adam wel echt veranderd?

Velden met een * zijn verplicht