Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Doe maar gewoon

Zoeteman-Meulstee, Thea

Prijs: € 16,90
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789033129957
Auteur(s) : Zoeteman-Meulstee, Thea
Taal : Nederlands
Onderwerp : Fictie 13 15 jaar
Verschenen : September 2019
Uitvoering : Gebonden
Conditie : Nieuw
Pagina's : 262
Beschrijving

Jacomijn snapt niet hoe haar ouders het verzonnen krijgen! Drie weken lang komt Louise, de dochter van de vrienden van haar ouders, bij hen logeren. Terwijl de verschillen tussen hen enorm zijn! Waar zij in een gewoon rijtjeshuis wonen, woont Louise in een kasteeltje, met een eigen landgoed en een zwembad. Als Jacomijn in haar vrije tijd in het verzorgingshuis werkt, gaat Louise rijden op haar eigen paard. Jacomijn vindt Louise arrogant. Hoe komen ze die drie weken ooit door?
Louise vindt het vreselijk dat ze moet gaan logeren bij Jacomijn. Als ze ergens geen zin in heeft, is dat het wel. Het is er allemaal zo klein en gewoon. Toch moet ze toegeven dat Jacomijns broer Luuk een leuke gozer is. Maar wat verbergt hij? Als ze hem tijdens een buitenrit met zijn 'vrienden' in het bos ziet, weet ze zeker dat hij zwaar in de problemen zit. En waarom hangen deze jongens ook rond bij haar huis?
Dan komt Louise na een buitenrit niet terug. Waar is ze? Het wordt in één klap duidelijk dat ze er voor elkaar moeten zijn om de problemen te overwinnen. Lukt het Jacomijn en Louise om over de verschillen tussen hen heen te stappen?

Velden met een * zijn verplicht