Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Liefde voor het land

Leon, B.

Prijs: € 9,99
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789033628870
Auteur(s) : Leon, B.
Taal : Nederlands
Onderwerp : Vertaalde literaire roman, novelle
Verschenen : Augustus 2007
Uitvoering : Ingenaaid
Conditie : Nieuw
Pagina's : 356
Beschrijving

"Ik heb een zoon." Daniël rende uitgelaten door de gang. "Hoe zullen we hem noemen?" vroeg hij aan Rebecca. "Ik vind Jozeph een mooie naam. Jozeph uit de bijbel was een man met een groot geloof. Ik zou graag willen dat onze zoon ook zo wordt." Daniël glimlachte. "Goed dan, het wordt Jozeph."

Rebecca Thornton groeide op in de bruisende stad Boston. Het leven op een afgelegen ranch in Australië is dan ook niet makkelijk voor haar. Toch heeft ze besloten om daar te blijven en haar man Daniël te steunen en lief te hebben zoals ze eens beloofd heeft. Daniël is blij met deze keus, ook omdat Rebecca in verwachting is van hun eerste kind. Een paar maanden later is hij de trotse vader van een zoon. Toch hangt er een donkere schaduw over het hervonden geluk van het gezin Thornton: de aanhoudende droogte die het land teistert. De droogte wordt zo erg dat Rebecca en Daniël het ergste vrezen voor hun ranch. En niet alleen hun ranch is in gevaar. De droogte is ook een aanslag op hun relatie en op hun geloof in God. Maar juist als alles verloren lijkt, gloort er licht aan de horizon.

'Liefde voor het land'is het tweede deel in de Queensland trilogie. De auteur, Bonnie Leon, is met het vertellen van en luisteren naar verhalen opgegroeid. Haar droom om schrijver te worden kwam uit toen in 1994 haar eerste boek verscheen. Sindsdien zijn er 11 historische romans van haar hand verscheen.

Velden met een * zijn verplicht