Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

STERK ZIJN

Ackermann-S, K.

Prijs: € 6,80
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789043510127
ISBN : 9043510122
Auteur(s) : Ackermann-S, K.
Taal : Nederlands
Onderwerp : Psychologie
Verschenen : November 2004
Uitvoering : Ingenaaid
Conditie : Nieuw
Pagina's : 118
Beschrijving

Wat bepaalt mijn zelfbeeld? Hoe werkt dat zelfbeeld door in mijn leven en mijn relaties? Wat is de invloed ervan op mijn Godsbeeld? Bestaan er typisch vrouwelijke manieren van denken die een gezond zelfbewustzijn in de weg staan? Vrouwen die naar een sterker zelfbewustzijn streven, worden met zulke en soortgelijke vragen geconfronteerd. Vragen die te complex zijn voor eenvoudige antwoorden, maar zeker niet onoplosbaar.

Met het oog op hen heeft Karin Ackermann-Stoletzky met 'Sterk zijn' een zeer praktisch en behulpzaam werkboek geschreven, vanuit een realistisch, liefdevol en christelijk perspectief. In zes hoofdstukken bespreekt zij de problemen waarmee vrouwen worstelen en die het hun veelal onmogelijk maken om een eigen, onafhankelijk leven in te richten. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om zelfacceptatie, om sterk, maar ook zwak mogen zijn; om het stellen van realistische doelen; om tevredenheid en verwachting. Maar ook het omgaan met anderen, conflicthantering en de reactie op en verwerking van onrecht komen aan bod.

Met dit boek in de hand zal iedere vrouw haar eigen sterke en zwakke punten kunnen ontdekken, om daar vervolgens aan de hand van praktische oefeningen gericht mee aan het werk te gaan.

Velden met een * zijn verplicht