Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Save seks

Velema-Drent, G.

Prijs: € 8,99
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789043513364
Auteur(s) : Velema-Drent, G.
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Uitgever : Kok
Verschenen : Maart 2007
Uitvoering : Ingenaaid
Conditie : Nieuw
Pagina's : 96
Gewicht : 249 gram
Beschrijving

Een boekje open over seks voor jongeren vanaf een jaar of dertien, maar geschreven voor iedereen die wil nadenken over zijn of haar seksualiteit. Dit boek geeft een eerlijke indruk van de manier waarop christelijke jongeren - maar ook anderen - vorm kunnen geven aan hun seks en seksualiteit. Het is geen voorlichtingsboek.
Veel openhartige verhalen en reacties van jongeren komen in dit boek aan de orde. Daarnaast ook allerlei actuele onderwerpen rond seks en seksualiteit waar jongeren in onze samenleving mee worden geconfronteerd. De schrijfster heeft woorden gezocht voor seksuele gevoelens en daden die zich maar moelijk laten verwoorden en daardoor maar al te vaak worden beklad met neerbuigende of vervuilde taal. In haar zoektocht naar bijbelse gedachten over seks en seksualiteit, werd zij ondermeer geholpen door René de Boer. Hij werkte actief mee aan enkele hoofdstukken.

Gerry Velema-Drent (1956) publiceerde een twintigtal boeken over diverse onderwerpen. Naast streek- en jeugdromans publiceerde zij kinderboeken, boeken over relaties, over vrouwenhandel en prostitutie, over adoptie, geloof en hulpverlening.

Velden met een * zijn verplicht