Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Weg door het water

Zoeken naar het hart van God in een tijd van crisis

Dalrymple, Timothy

Prijs: € 14,95
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789051945942
Auteur(s) : Dalrymple, Timothy
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Uitgever : Uitgeverij Van Wijnen
Verschenen : Maart 2021
Druk : 1
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Pagina's : 144
Afmetingen : 217 x 136 x 13 mm
Gewicht : 347 gram
Beschrijving

Kort na het uitbreken van de Corona-pandemie begon de bestuursvoorzitter & directeur van het invloedrijke Amerikaanse tijdschrift Christianity Today op de website van het blad met een serie overpeinzingen n.a.v. de crisis. Als ervaringsdeskundige op het gebied van lijden en ziekte (in 1996 brak hij als veelbelovende internationale turner zijn nek, waardoor hij de Olympische Spelen misliep en tot op de dag van vandaag worstelt met chronische pijn) gaat hij diep in op vragen rond ziekte, lijden en dood.
Dalrymple verbindt op ontroerende, intense én diep-troostende wijze zijn geloof in God met datgene wat zovelen, en in feite wij allemaal, in deze tijd doormaken.

Timothy Dalrymple (1976) is president en CEO van het invloedrijke Amerikaanse tijdschrift 'Christianity Today'. Hij maakte deel uit van het Amerikaanse atletiek-team tot hij in 1996 tijdens een oefening een ongeluk kreeg. Hij studeerde aan Stanford University en was oprichter van Patheos, een van de snelst groeiende internet-platforms over kerk en geloof, en vervolgens van Polymath, een creatief bureau dat werkt voor grote profit- en non-profit-ondernemingen en -organisaties.
Hij schreef eerder een biografie van de basketballspeler Jeremy Lin.

Teksten over lijden in crisistijd om stil van te worden.

Velden met een * zijn verplicht