Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Heiligmaking

haar natuur, hindernissen, moeilijkheden en wortels

Ryle, J.C.

Prijs: € 24,95
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789463350174
Artiest(en) : Ryle, J.C.
Taal : Nederlands
Onderwerp : Theologie
Uitgever : Om Sions Wil, Uitgeverij
Verschenen : September 2016
Uitvoering : Boek
Conditie : Nieuw
Beschrijving

Over het thema heiligmaking heerst alom verwarring. Er zijn mensen die via de heiligmaking de rechtvaardigmaking willen bewerkstelligen. Helaas zijn er ook christenen doe de heiligmaking als een soort nieuwe wet op het leven van Gods kinderen leggen als farizese last. Weer anderen ontkennen de noodzakelijkheid van de heiligmaking, omdat God immers al hun zonden vergeven heeft. Maar Gods Woord laat ons zonder omwegen horen dat zonder heiligmaking niemand de Heere zal zien.

J.C. Ryle geeft over dit actuele thema Bijbels en heel grondig onderwijs in dit boek. Meer dan ooit hebben we dit onderwijs nodig in onze kerken. Satan is bezig om de leer van Gods Woord meer en meer te ondergraven. Daarom moeten we temeer waakzaam zijn en de geschtiften die ons nagelaten zijn nauwgezet lezen en bestuderen.

Dit standaard werk van J.C. Ryle is toegankelijk voor joneren en ouderen. Zij die openbare belijdenis van het geloof (gaan) doen, kunnen zich middels dit boek oriënteren op dit voluit Bijbelse, actuele thema.

Velden met een * zijn verplicht