Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Groene hart van het geloof

zorg voor Gods wereld

Bookless, Dave

Prijs: € 16,90
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789463690409
Auteur(s) : Bookless, Dave
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Uitgever : Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij
Verschenen : April 2019
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Afmetingen : 220 x 142 x 12 mm
Gewicht : 272 gram
Beschrijving

Een prachtige zonsondergang, een adembenemend landschap, de meest kleurrijke dieren… Volgens Dave Bookless is het allerbeste dat de wereld biedt nog maar een voorproefje van wat komen gaat: Gods goede koninkrijk, waarin planten, dieren en mensen op de hele aarde tot hun recht komen.

Dit hoopvolle boek laat zien dat de Bijbel goed nieuws is voor de schepping. Het benadert de grote problemen op het gebied van klimaat, milieu en natuur vanuit het hart van het evangelie. Zorg voor de schepping hoort bij het leven met God, bij de kern van het christelijke geloof. Christenen zijn geroepen goed te zorgen voor de schepping. Dit boek verrijkt je geloof en verandert je kijk op de wereld.

Dave Bookless combineert diepgang met praktijkkennis. Hij heeft persoonlijk grote stappen gezet naar een duurzamer leven. Als geen ander kan hij je op weg helpen om je geloof te verbinden met je dagelijkse leven.
Dave Bookless is theoloog bij de christelijke natuurbeweging A Rocha, voorganger in de Anglicaanse kerk, gecertificeerd vogelringer en liefhebber van eilanden en bergen

Velden met een * zijn verplicht