Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

De terrorist

Veenman, Sjoerd

Prijs: € 11,50
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789463700306
Auteur(s) : Veenman, Sjoerd
Taal : Nederlands
Onderwerp : Spannende boeken
Verschenen : Maart 2019
Uitvoering : Ingenaaid
Conditie : Nieuw
Pagina's : 125
Beschrijving

In hun kogelwerende vesten zien de mannen van het AT er futuristisch uit. Drie van hen stormen naar de voordeur, anderen rennen over de groenstrook naast de woning in de richting van de achterzijde, terwijl er ook een aantal achterblijven, hun wapens in de aanslag.

Met een hoop lawaai wordt de voordeur ingeramd en vlak daarna klinkt een schot. Vijf seconden later nog een …

Inspecteur Maritz voelt de neiging om uit zijn auto te springen en naar het huis te rennen, maar hij beheerst zich. Ineens voelt hij een por in zijn zij. 'Kijk eens achteruit,' zegt Evelien.

Op de hoek van de straat staat een man toe te kijken. Een man met een buitenlands uiterlijk. Er is iets in zijn houding …

Als de politie te horen krijgt dat er in Almere een terroristische cel actief is, bevindt het korps zich al snel in de hoogste staat van paraatheid. Zeker nadat inspecteur Maritz met hulp van de AIVD op het spoor komt van een teruggekeerde IS-strijder. Deze jonge terrorist blijkt een grote bedreiging voor de veiligheid te vormen.

Maritz en zijn team stellen alles in het werk om de IS-strijder op te sporen, maar al snel is niet meer duidelijk wie de jager is en wie de prooi …

Velden met een * zijn verplicht