Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

U bent altijd bij mij

de genezende kracht van Psalm 23

Kamp, W. van de

Prijs: € 19,95
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789490254339
Auteur(s) : Kamp, W. van de
Taal : Nederlands
Onderwerp : Pastoraat
Uitgever : Stichting Vrij Zijn
Verschenen : Februari 2020
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 220
Afmetingen : 216 x 142 x 22 mm
Gewicht : 398 gram
Beschrijving

Psalm 23 is al duizenden jaren een bestseller. Het wordt de nachtegaal onder de psalmen genoemd. Dit herderslied heeft miljoenen mensen door de moeilijkste periode van hun leven heen gesleept. In dit boek willen Aukje en Wilkin van de Kamp je helpen God te vinden, zelfs als je wereld in elkaar lijkt te storten. In de tijd dat Aukje borstkanker had, was Psalm 23 ook voor hen een houvast in de storm. De woorden 'U bent altijd bij mij' hebben hen door deze zware tijd heen gedragen. Een tijd waarin alles onzeker leek te zijn. Maar juist in deze tijd mochten Aukje en Wilkin God van een heel andere kant leren kennen. Ze ontdekten dat Hij in elk seizoen van ons leven te vertrouwen is. God komt nooit te vroeg en al helemaal niet te laat, want Hij is er altijd!

In elk hoofdstuk laat Wilkin je op verrassende wijze kennismaken met het leven van een oosterse schaapsherder, die voor zijn schapen zorgt en over hen waakt. De achtergronden en bijzondere wetenswaardigheden helpen je om (het lied van) de Goede Herder te begrijpen en lief te hebben.

Aukje neemt je in dit boek mee in haar ziekteproces, waarin niet de kanker maar de nabijheid van God centraal stond. Zij vertelt hoe Psalm 23 voor haar een bron van troost en moed is geworden, die ook jou nieuwe hoop kan geven.

Ga samen met Aukje en Wilkin in de leer bij een man die wist hoe hij een reus tegemoet moet treden om hem te overwinnen!

Met gratis single van Sela met lied: Ik zal er zijn.

Velden met een * zijn verplicht