Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Dieven in het museum LUISTERBOEK

Helden, Judith van

Prijs: € 13,50
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789491601767
Auteur(s) : Helden, Judith van
Taal : Nederlands
Verschenen : Augustus 2017
Conditie : Nieuw
Beschrijving

Esmee kijkt hem aan en slikt. 'Gaan we?'
'Tuurlijk'. Zegt Björn.
Zijn stem klinkt wat hoger dan normaal. Plotseling vind hij het helemaal geen leuk idee meer dat hij binnen een minuut misschien oog in oog staat met iemand die vijftien inbraken op zijn geweten heeft. Wat als de man hun smoesje doorheeft? Hij kijkt naar zijn schoenen. Ze horen bij zijn vermomming en zijn hem eigenlijk twee maten te klein. Niet echt handig als hij straks hard weg moet rennen…

Björn, Alex, Maaike en Esmee hebben een speurdersclub opgericht, De Slimbo's. Wanneer er is ingebroken bij de buurvrouw van Björn, gaan de Slimbo's op onderzoek uit. Al snel ontdekken ze een vreemde schoenafdruk onder het keukenraam van de buurvrouw.
Gelukkig is Esmee een kei in het vermommen en is Alex een superuitvinder. En Maaike is goed in het oplossen van geheimschrift. Met hun speurwerk ontdekken ze van wie de schoenafdruk is: van een man die samen met een paar onbetrouwbare vrienden van plan is om in het museum in te breken. De Slimbo's vertellen de politie wat ze hebben ontdekt, maar die gelooft hen niet. Dan zit er nog maar één ding op: ze moeten zelf de dieven tegenhouden.

Dit luisterboek is geschikt om te luisteren vanaf 7 jaar en bestaat uit één MP3 CD met totaal 2 uur en 41 minuten aan luisterplezier. Dit luisterboek is ook heel geschikt om samen met het boek te (leren) lezen.

Velden met een * zijn verplicht