Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Bruid voor het leven

Jagears, Melissa

Prijs: € 9,95
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789492234049
Auteur(s) : Jagears, Melissa
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Uitgever : Uitgeverij CBC 't Gulden Boek B.V.
Verschenen : December 2015
Uitvoering : Ingenaaid
Conditie : Nieuw
Beschrijving

Serie Onverwachte bruiden – deel 3.

In de steek gelaten door zijn postorderbruid heeft Silas Jonesey een hevige strijd moeten leveren om een patroon van slechte keuzes te doorbreken. Zijn gebeden om hereniging lijken nu eindelijk verhoord te worden, want zijn weggelopen vrouw heeft hem ingelicht over haar verblijfplaats.

Kate Dawson zou een postorderbruid worden, maar toen ze erachter kwam dat ze misleid was door haar aanstaande bruidegom, is ze als schooljuf gaan werken. Als de moeder van een leerling overlijdt, denkt Kate de zorg voor de negenjarige Anthony op zich te zullen nemen – totdat er plotseling twee mannen opduiken in de stad die beiden beweren de vader van de jongen te zijn.

Silas ziet dat Anthony van Kate houdt, en roept daarom haar hulp in om contact te krijgen met de jongen en voor de rechtbank zijn vaderschap te bewijzen. Hun gemeenschappelijke belangstelling voor Anthony leidt tot belangstelling voor elkaar, en Silas en Kate denken voorzichtig hun moeizame begin achter zich te kunnen laten. Maar geen van beiden is voorbereid op de geheimen en verwondingen uit het verleden die nog aan het licht moeten komen. Kunnen de verwonde harten van Silas, Kate en Anthony hen samenbinden, of zullen ze door alles wat er tussen hen in staat hun hele leven eenzaam blijven?
Onverwachte bruiden serie:

(De brief - novelle)

1. Een bruid om van te houden
2. Een bruid op bestelling
3. Een bruid voor het leven
(Blind voor de liefde - novelle)

Velden met een * zijn verplicht