Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Masker van bevalligheid

Hunter, Kristi Ann

Prijs: € 20,-
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789492234346
Auteur(s) : Hunter, Kristi Ann
Taal : Nederlands
Onderwerp : Vertaalde literaire roman, novelle
Uitgever : Uitgeverij CBC 't Gulden Boek B.V.
Verschenen : Maart 2018
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Afmetingen : 218 x 143 x 39 mm
Gewicht : 609 gram
Beschrijving

Hawthorne House – serie

Lady Georgina Hawthorne heeft altijd geweten dat ze een goed huwelijk zal moeten sluiten. Na jarenlang onvermoeibaar de details van haar debuutseizoen te hebben voorbereid, verwacht ze een verpletterende indruk te maken en te kunnen kiezen uit een aantal aanvaardbare huwelijkskandidaten.

Colin McCrae, die wel geld en invloedrijke zakelijke connecties heeft maar geen adellijke titel, wordt overal uitgenodigd maar nergens geaccepteerd. Hij is van plan om ooit te trouwen, maar beslist niet met een oppervlakkige vrouw als lady Georgina, die zich alleen maar lijkt bezig te houden met status en uiterlijk.

Achter Georgina's bevallige en vlekkeloze uiterlijk gaat echter een beschamend geheim schuil, waaruit haar sociale ambities voortkomen. Een geheim dat ze angstvallig verborgen probeert te houden – en dat Colin dreigt te ontdekken. Hoewel ze beiden de ander uit de weg willen gaan, voelen ze zich toch tot elkaar aangetrokken. Is het verwerkelijken van hun dromen de offers waard die ze ervoor moeten brengen?

Velden met een * zijn verplicht