Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Kostbare genade

Peterson, Tracie

Prijs: € 12,50
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789492408099
Auteur(s) : Peterson, Tracie
Taal : Nederlands
Onderwerp : Vertaalde literaire roman, novelle
Verschenen : Augustus 2017
Uitvoering : Ingenaaid
Conditie : Nieuw
Pagina's : 323
Beschrijving

Midden in het onherbergzame land van Oregon Country zet een jonge vrouw alles op alles om haar familie te redden

Meer dan andere vrouwen heeft Grace Martindale in haar leven te maken gehad met tegenspoed en ontbering, en nu haar ouders zijn overleden, zijn haar twee jongere zussen, Hope en Mercy, haar verantwoordelijkheid. Haar besluit om naar het westen te trekken, lijkt een kans om een nieuwe start te maken, maar in plaats daarvan brengt de beslissing Grace in een netelige positie.

Als zendeling dr. Marcus Whitman en zijn vrouw Grace en haar zussen toestemming geven om te overwinteren op hun zendingspost is Grace dankbaar en kort na hun aankomst daar ontmoet Grace pelsjager Alex Armistead. Hoewel hij haar geregeld irriteert, kan ze niet ontkennen dat hij haar ook intrigeert en als de mazelen uitbreken en het leven van de mensen op de zendingspost en de Cayuse-indianen in de omgeving bedreigen, is het Alex die Grace helpt bij haar werk als geneeskundige.

Wanneer de dood tol begint te eisen, lopen de spanningen tussen de pioniers en inheemse bevolking op en het duurt niet lang of Grace en iedereen die haar dierbaar is, bevinden zich in een groter gevaar dan ze zich ooit had kunnen voorstellen.

Velden met een * zijn verplicht