Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Van naald tot draad

Goyer, Tricia

Prijs: € 19,95
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789492408105
Auteur(s) : Goyer, Tricia
Taal : Nederlands
Onderwerp : Vertaalde literaire roman, novelle
Verschenen : Augustus 2017
Uitvoering : Ingenaaid
Conditie : Nieuw
Pagina's : 343
Beschrijving

Soms komen dromen stukje bij beetje uit.

Joy Miller wil niets meer dan echtgenote en moeder zijn – helemaal nu haar relatie met Matthew Slagel zich verdiept. Maar dan komt er een cameraploeg van een televisiezender naar Pinecraft, Florida, om beelden op te nemen voor een nieuw programma over de Amish. Al snel lopen de spanningen op en dreigen Joy en Matthew uit elkaar te worden gedreven en niet alleen zij… maar heel de Amish-gemeenschap.

Joy wordt aanvankelijk enkel ingehuurd om kostuums voor het programma te naaien, maar het duurt niet lang of ze wordt meer en meer betrokken bij de productie – iets wat Matthew en zijn vader schokt en totaal niet zint. Als Joy bevriend raakt met de Englische productieploeg, merkt ze dat God door haar in hun levens werkt en raakt ze ervan overtuigd dat ze deze kans om Gods liefde met anderen te delen, ondanks de afkeuring van anderen, niet aan zich voorbij kan laten gaan. Zullen zij en Matthew op de een of andere manier in staat zijn om hun dromen tot één toekomst te verweven?

Liefde, hartzeer en hoop komen samen in dit heerlijke verhaal over twee totaal verschillende werelden die elkaar op onverwachte manieren vinden.

Velden met een * zijn verplicht