Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

De belofte van Breeze Hill

Hillman, Pam

Prijs: € 7,95
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789492408211
Auteur(s) : Hillman, Pam
Taal : Nederlands
Onderwerp : Historische roman (populair)
Verschenen : Augustus 2018
Uitvoering : Gebonden
Conditie : Nieuw
Pagina's : 384
Beschrijving

Om ervoor te zorgen dat zijn broers zich bij hem in Natchez, Missisippi, kunnen voegen, verhuurt Connor O'Shea zich als timmerman, in ruil voor hun overtocht van Ierland naar Amerika. Zo komt hij in dienst bij niemand minder dan Isabella Bartholomew, de enige dochter van de eigenaar van de Breeze Hill-plantage.

Sinds het moment dat haar broer dood werd gevonden in het moeras langs de Natchez-route en een verdachte door brand de gewassen vernietigde, bijna het huis verwoestte en ervoor zorgde dat haar vader ernstig gewond raakte, rust het besturen van Breeze Hill op de schouders van Isabella Bartholomew. En dat is bepaald niet eenvoudig, want het staat er niet goed voor met de plantage van haar familie.
Zelfs met de hulp van Connor O'Shea, die ze inhuurt om de vleugel van het plantagehuis te herbouwen, vreest Isabella dat ze hem zal kwijtraken. Of kunnen ze er samen voor zorgen dat hij toch behouden blijft?

Maar dan rijzen er vermoedens dat de slechte omstandigheden waarin de plantage verkeert, geen toeval zijn; er is opzet in het spel en iemand is eropuit om de Bartholomew-familie uit de weg te ruimen. Maar als het aan Connor ligt, gaat dat niet gebeuren. Alleen: kan hij dat waarmaken en er tegelijk voor zorgen dat Isabella veilig is?

Velden met een * zijn verplicht