Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

In vuur en vlam

Hake, Cathy Marie

Prijs: € 19,95
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789492408228
Auteur(s) : Hake, Cathy Marie
Taal : Nederlands
Onderwerp : Historische roman (populair)
Verschenen : Augustus 2018
Uitvoering : Ingenaaid
Conditie : Nieuw
Pagina's : 352
Beschrijving

Als trots en aantrekkingskracht met elkaar botsen, springen de vonken over en duurt het niet lang of ze staan in vuur en vlam.

Gooding, Texas, is blij met de beloofde komst van een nieuwe dierenarts en dokter. Maar wanneer Enoch en Taylor Bestman arriveren en men ontdekt dat de langverwachte dokter in werkelijkheid een vróúw is, is de verontwaardiging onder de stadsbewoners groot. Karl van der Vort, de smit, vormt geen uitzondering; hij vindt het maar niks. Maar wat hij nog erger vindt, is dat hij Taylors eerste patiënt wordt.

Al snel moet Karl diep vanbinnen toegeven dat Taylor een goede dokter is en een vrouw die haar mannetje staat. En dat ze er alles aan doet om te bewijzen dat dokter-zijn haar roeping is. Maar dat zegt hij uiteraard niet. Hij blijft erbij dat het beroep dat ze uitoefent totaal ongeschikt is voor vrouwen, waarin hij door vrijwel alle andere stadsbewoners wordt gesteund. Maar als Taylors werk - en Taylor zelf - wordt bedreigd, kan Karl niet anders dan zijn trots opzijzetten en Taylor te hulp schieten. Maar is hij nog op tijd?

Velden met een * zijn verplicht