Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Licht in het duister

Goyer, Tricia

Prijs: € 17,50
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789492408648
Auteur(s) : Goyer, Tricia
Taal : Nederlands
Onderwerp : Historische roman (populair)
Verschenen : December 2018
Uitvoering : Ingenaaid
Conditie : Nieuw
Pagina's : 600
Beschrijving

De boeken 'Verborgen moed' en 'Gewaagde ontsnapping' nu in één band.

Als de Tweede Wereldoorlog in volle hevigheid woedt, sluit Emma Hanson zich aan bij de WAAF en wordt ze als medewerkster van de strikt geheime Fotografi sche Verkenningseenheid gestationeerd op Danesfield House. Daar ontmoet ze Will Fleming, die zich voordoet als kunstenaar, maar in werkelijkheid nazispionnen opspoort. Al snel groeit er een vriendschap tussen hen, maar het duurt niet lang of ze raken betrokken bij een duister complot dat hen uiteen dreigt te drijven en beiden het leven kan kosten...

Wanneer Amity Mitchell een dringend telegram krijgt van haar broer, Andrew, waarin hij haar smeekt naar Praag te komen, weet ze wat haar te doen staat. Ze kan de Joodse kinderen in Tsjecho-Slowakije niet aan hun lot overlaten, maar moet hen helpen ontsnappen aan de nazi's en dus gaat ze. Eenmaal daar zet ze samen met haar broer en vele anderen alles op alles om de onschuldige levens te redden. Maar de Duitse bezetting neemt in rap tempo toe, waardoor het gevaar steeds dichterbij komt.

In 'Licht in het duister' vind je het tweeluik 'De goede strijd', dat vertelt over twee vrouwen die elk op hun eigen plek strijden voor een overwinning op het onrecht en hun best doen om licht te brengen te midden van een wereld vol duisternis.
Eerder verschenen als 'Verborgen moed' en 'Gewaagde ontsnapping'.

Velden met een * zijn verplicht