Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Werkboek bij de Christelijke dogmatiek

Prijs: € 35,-
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789023970194
Taal : Nederlands
Onderwerp : Theologie
Uitgever : Boekencentrum
Verschenen : December 2020
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 208
Afmetingen : 240 x 160 x 20 mm
Gewicht : 585 gram
Beschrijving

Het Werkboek bij de Christelijke dogmatiek biedt een handreiking bij het lezen en verwerken van het veelgelezen handboek Christelijke dogmatiek.

Christelijke dogmatiek, geschreven door dr. G. van den Brink en dr. C. van der Kooi, verscheen in 2012 en kreeg een warm onthaal. Inmiddels is de vijfde druk in voorbereiding. Het boek geeft de lezer een overzicht van het boeiende landschap van de christelijke geloofsleer. Bij de trektocht door dit landschap wordt steeds gevraagd: wat is nu precies de inhoud van wat christenen geloven en waarop baseren zij hun overtuigingen?
Het Werkboek bij de Christelijke dogmatiek wil een gids zijn tijdens die trektocht. Daarbij worden hoofdlijnen samengevat, kruispunten aangewezen en discussiepunten aangereikt. Zo draagt het Werkboek bij aan een vruchtbare verwerking van de Christelijke dogmatiek in onderwijs, gesprekskringen en zelfstudie.

Met medewerking van onder meer drs. J.H. Pater-Bakker; drs. A.G. Kloosterman-van der Sluijs en J. van der Plas MA.

De auteurs van Christelijke dogmatiek, dr. G. van den Brink en dr. C. van der Kooi, zijn als meelezers bij dit project betrokken.

Velden met een * zijn verplicht